Installatie

Wie verzorgt de installatie?

Home Cinema Experience draagt zorg voor de complete installatie op locatie. We plannen samen u een geschikt moment voor de installatie.

Binnen hoeveel dagen kan het systeem geïnstalleerd worden?

Afhankelijk van de omvang en complexiteit n is het systeem normaal gesproken binnen enkele dagen tot een week geïnstalleerd.

Hoe zit het met onderhoud?

U kunt een onderhoudscontract bij Home Cinema Experience afsluiten. We monitoren uw systeem dan op afstand en ondernemen tijdig actie als de situatie daar om vraagt. Ook vervangen we batterijen of accu’s als dat nodig is.

Hoe veilig is het systeem?

Het systeem is zo veilig als mogelijk is met de techniek van vandaag de dag. De modules onderling communiceren op een beveiligde manier en het is niet mogelijk deze van buiten af te benaderen. Daarnaast is de online communicatie volledig versleuteld.

Pakketten

Kan ik de pakketten uitbreiden?

Uiteraard is het mogelijk om de pakketten uit te breiden. We zijn bezig om deze optie in onze webwinkel te bouwen, maar u kunt nu al contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil graag een combinatie van pakketten, is dat ook mogelijk?

Vanzelfsprekend kunt u pakketten combineren. Het eenvoudigst is om een pakket te kiezen en vervolgens contact met ons op te nemen over mogelijke combinaties. Dit om te voorkomen dat u modules dubbel krijgt.

Ik wil zelf een pakket samenstellen, kan dat?

Onze webwinkel biedt nog niet de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen. We hopen dit op korte termijn te kunnen aanbieden. Laat u contact gegevens achter en we nemen contact met u op om samen een pakket op maat te maken.

Ik heb al een aantal slimme apparaten in huis, kunnen deze ook aangesloten worden?

Alle apparaten met een stekker kunnen op het systeem aangesloten worden. De kosten zijn uiteraard afhankelijk van het merk/type apparaat en de gewenste mogelijkheden. Laat ons hier weten aan welke apparaten u zit te denken en we nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe zit het met garantie?

Op al onze producten zit twee jaar garantie. Het eventueel vervangen van batterijen in het eerste jaar nemen wij voor onze rekening.

Algemene vragen

Wat is Domotica?

Dit is een afgeleide van het Latijnse woord domus (huis) en tica (als verwijzing naar informatica, robotica en telematica). Het stelt iemand in staat om diverse apparaten in een woning, centraal te kunnen bedienen. De kunst van een goed domotica systeem is dat het systeem zelfdenkend is; met zo min mogelijk gebruikersinteractie, zo veel mogelijk zaken automatisch op de achtergrond regelen. De mogelijkheden zijn te divers en uitgebreid om hier limitatief op te sommen. Hebt u een idee, of bent u benieuwd of iets in uw situatie ook te automatiseren valt? Neem contact met ons op en we onderzoeken de mogelijkheden voor u.

Kan ik wel met het systeem overweg?

Wij zorgen ervoor dat u na de installatie een uitgebreide uitleg over de werking van het systeem krijgt. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat het systeem bijzonder eenvoudig te bedienen is. Of dit nu middels een schakelaar, tablet, afstandsbediening of uw telefoon is.

Overige vragen

Hebt u een andere vraag? Stel hem hier, en we nemen binnen één werkdag contact met u op.

Hoe veilig is het systeem?

Het systeem is zo veilig als mogelijk is met de techniek van vandaag de dag. De modules onderling communiceren op een beveiligde manier en het is niet mogelijk deze van buiten af te benaderen. Daarnaast is de online communicatie volledig versleuteld.