Home Cinema Experience ziet het daglicht

Na maanden van voorbereiding, strategieën bepalen, gesprekken met eventuele partners en de verbouwing van het pand is het zover. Home Cinema Experience ziet het daglicht!!

Wie is Home Cinema Experience?

Home Cinema Experience bestaat uit een tweetal enthousiaste, jonge, verschillende ondernemers met ieder zijn eigen filosofie en specialisme: Rene van Setten en Sebastiaan Kahle.

Omdat we de overeenkomsten tussen mensen omarmen is de Home Cinema Experience filosofie dat we bij elke samenwerking zoeken naar de overeenkomsten in plaats van naar de verschillen. Dit is dan ook gelijk de meerwaarde voor u als opdrachtgever. Wij komen altijd met de juiste oplossing voor u en daarin maken wij het verschil!

Rene van Setten

Rene van Setten

Thuisbioscoop specialist
Sebastiaan Kahle

Sebastiaan Kahle

Marketing specialist

Waar staat Home Cinema Experience voor?

Home Cinema Experience heeft één grote passie: samen met u zoeken naar de ideale balans tussen beeld, geluid, interieur en domotica. We hebben een showroom voor u ingericht om u te laten ervaren hoe dat voelt, klinkt en eruit ziet.

Onze showroom is uniek in Nederland en is opgezet om u een idee te geven van de mogelijkheden op het gebied thuisbioscopen en het inrichten van een slim huis.

Akoestische panelen van Artnovion

Waarborg voor kwaliteit en tijdloos genieten

Bij het samenstellen van ons aanbod hebben we ons gericht op de volgende kenmerken: bewezen kwaliteit, service en een goede prijs. Daarom kunt u in ieder geval de volgende merken bij ons in de showroom bekijken en beluisteren:

Interieur:

Beeld:

Geluid:

Domotica in huis ontzorgt

U pakt uw tablet of smartphone en dimt met één druk op de knop het licht,  u sluit de gordijnen of u schakelt uw thuisbioscoop in. Met de juiste domotica toepassingen in huis wordt uw leefcomfort vergroot. Zelfs op uw energierekening kunt u besparen door bijvoorbeeld de verlichting slim in te stellen!

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om te ervaren hoe de ideale balans binnen de verschillende Home Cinema Experience concepten is samengesteld. We houden minstens 2 uur voor u vrij, zodat we daar uitgebreid de tijd voor hebben. Dat staat misschien haaks op de huidige snelle tijd, maar u komt uiteindelijk thuis om te onthaasten. De opties die Home Cinema Experience biedt, sluiten aan bij dat gevoel van onthaasten. En daarom nemen we graag de tijd voor u!

Maak hier een afspraak of bel direct naar 085 – 21 04 801. De koffie staat voor u klaar.trimotica-kopje-koffie