Onze service begint bij kennis

Kent u dat, u loopt in een elektronica winkel en u bent zich aan het oriënteren over de de aanschaf van een nieuwe multimedia versterker. Het eerste wat u opvalt is overdaad aan bordjes met acties en kortingen. Belangstellend loopt u rond en de jongeman die op u af komt valt op door dezelfde kleur overhemd als de actiebordjes. U vraagt hem vriendeljk of hij u meer zou willen vertellen over het aanbod versterkers en vervolgens leest hij specificaties op van de bordjes

Deze situatie komt u misschien ook wel bekend voor. We horen veel van onze opdrachtgevers dat dit de reden is waarom de wens niet wordt vertaald naar een oplossing.

De service van Home Cinema Experience

De service van Home Cinema Experience begint vanaf het begin. Dit vertaald zich op het moment dat u onze website of showroom bezoekt. Geen schreeuwerige reclames of aanbiedingen maar specialisten die u echt verder kunnen helpen. Het gaat er bij ons niet om welke producten u koopt maar de samenhang tussen audio, video, geluid en domotica.

Bij Home Cinema Experience gaat het om het eindproduct en dat is uw thuisbioscoop.

Ontzorgen is ons credo

Nadat u ons de opdracht heeft toevertrouwd is Home Cinema Experience altijd het aanspreekpunt voor u dit voorkomt ruis en u weet altijd bij wie u terecht kunt voor vragen. U kunt ons altijd bellen of mailen. Daarnaast zullen we op een pro-actieve manier u op de hoogte houden van de voortgang en daarbij verwachten we van u dat ons waar nodig kan ondersteunen. Een kopje koffie wordt daarbij altijd erg gewaardeerd.

Nadat het project is afgerond nemen we de tijd om alles op een goede manier over te dragen. Ook staat onze klantenservice graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Na een ongeveer een week wordt er contact met u opgenomen. In dit gesprek toetsen we of u nog dingen hebt waar tegen u aanloopt.
Die worden vervolgens netjes opgelost.

Na een jaar nemen we weer contact met u op om te kijken of alles nog naar wens is en desgewenst kunnen we een afspraak maken om de akoestiek van de ruimte weer te optimaliseren.

Op die manier ontzorgen we u van begin tot het eind.

Bent u tevreden over ons, laat het vooral iedereen weten en bent u ontevreden laat dan vooral ons weten.

Meer weten over onze service: Neem contact op

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice

Aanmelden voor de nieuwsbrief

[mc4wp_form id="994"]