James Loudspeaker fenomenaal

Innovatieve en industriele koploper daar waar het gaat om zowel “ high-end” residentiele als commerciele luidspreker oplossingen voor binnen, buiten en marine toepassingen..
Op maat gemaakt en zo goed als onzichtbaar
Door de toenemende vraag naar op maat gemaakte geluidsoplossingen is een basis lijn tweeters, drivers en behuizingen ontwikkeld, welke compromisloos voldoen aan de hoogste standaarden voor vlekkeloze geluidsweergave. Van daaruit zijn complete luidsprekerlijnen ontwikkeld voor integratie in leef en werkomgeving met als uitgangspunt een minimale visuele aanwezigheid.

Maatwerk voor optimale integratie in de vormgeving van architect of binnenhuisarchitect.
U wenst geen verstoring in de zorgvuldig met uw Architect vormgegeven leefomgeving. Maar u wenst wel de impact en super beleving van goede muziek, een echte cinema beleving in uw woonkamer of speciaal ingericht Home Theater. Samen met uw architect worden eisen en vormgeving geformuleerd en zorgt James Loudspeaker voor het juiste maatwerk en de juiste kleur en materiaaltoepassing.

1
2
3
1

BE/QX series

2

SA Collectie

3

BE/QX series

james loudspeaker soundbar

Soundbar

Onder de noemer “ home entertainment” systemen biedt James Loudspeaker een grote variëteit aan soundbars. Met enkelvoudige of meervoudige systemen, in alle gewenste formaten, diepten, kleuren, afwerkingen en samenstellingen. Of het nu voor onder of rond uw TV is, ingebouwd of opgehangen, of als toepassing voor uw privé home cinema, achter een akoestisch transparant projectiescherm, James Loudspeaker is voor zover bekend, de enige fabrikant die al de diverse configuraties en nivo’s kan waarmaken. Kortom Home Cinema Experience gaat voor “ Custom build by James Loudspeaker”.

Meer weten over James Soundbar: Neem contact op

Muur en plafond inbouw systemen

James Loudspeaker kent een grote variëteit aan z.g. “ in-wall speakers” , uitermate geschikt voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een compleet Home Theater system, integratie van uw thuisbioscoop in uw huiskamer, een stereo system, een audio distributie system of voor een andere toepassing.
James biedt voor alles een a perfecte oplossing.

Voor ieder budget, formaat, vermogen en vele esthetisch verantwoorde afwerkingen en toepassingen.
Geluidsystemen hebben er nog nooit zo goed uitgezien
Van inbouwluidsprekers, al dan niet vlak met de muur gemonteerd, met grillen in gelijke kleur of met print, of z.g. “architectuur” luidsprekers, die geheel achter een muur zijn weggewerkt en met een kleine poort, , voorzien van een kleine onopvallende grill, waaruit het imposante geluid uw woonruimte vult. Subwoofers die onzichtbaar zijn en waarvan het geluid via een tube en aangepast rooster uw favoriete totale klankkleur weergeven.
Uw bijna onzichtbare geluidsysteem heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

Wandsystemen

Bij James Loudspeaker zijn, naast de muur en plafondsystemen, een groot gamma aan wand luidsprekers ontworpen, eveneens passend en geschikt voor integratie in iedere leefomgeving. Van ultra dun tot groot formaat tot “ high-output” luidsprekers. Z.g. “on-wall” systemen die een hoogwaardige oplossing zijn met vele toepassingen. Ontworpen om toe te passen en te plaatsen in uitsparingen, al dan niet met speciale brackets, dan wel met diverse ophangsystemen, mogelijkheden te over…..
Luidsprekers op maat voor wand, plafond, maar ook om in hoeken te plaatsen.
Gebruik makend van de gepatenteerde aluminium “cone woofers” en verschillende “tweeter” opties —met onder andere de legendarische “quad tweeter array” voor ultra wijde geluidspreiding— de luidsprekers voor wandsystemen bieden een perfecte oplossing voor geïntegreerde audio, waar de “in wall” luidsprekers niet optimaal voldoen of waar inbouw niet mogelijk is.

Theater

James Loudspeaker is niet alleen gespecialiseerd in geïntegreerde audio, ze zijn ook bekend van “high performance home theater audio” . De grote verscheidenheid van “ high performance home theater speakers” beidt een grote range aan mogelijkheden naar budget, format en ruimte
Voor een standaard 5.1 systeem tot een complete “ immersive audio experience” met een van de vele nieuwe 3D audioformaten (zoals Aura 3D,Atmos, DTS X) James Loudspeaker bidet zowel de optimale performance als de esthetiek, waarnaar u op zoek bent.
Naast de top, de fameuze Maverick Series, tot de BE Series en ook de grote keuze uit de wand en plafondsystemen, bieden de diverse systemen u dat wat bij u past.
Speciale vermelding voor de Maverick Series, die uw verwachting van “groot en imposant” geluid in uw theatersysteem meer dan waarmaakt.
Uiteraard zorgt Home Cinema Experience voor het design, configuratie ,installatie en calibratie, om recht te doen aan het door u gewenste theater systeem. Voor de processing en versterking biedt James eveneens diverse oplossingen, dan wel adviseert Home Cinema Experience mogelijke andere combinaties.