Beurs Eigen Huis een top ervaring

7, 8 en 9 oktober stonden we op Beurs Eigen Huis. Deze beurs is bedoeld voor iedereen met bouw- of verbouw plannen. Een geweldige plek waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Er komt wel altijd veel bij kijken vooral met de producten die wij aanbieden.

De voorbereiding

De stand, die is gemaakt door TDZ Totaalbouw en Smienk Timmerwerken, werd ingedeeld in 2 concepten.

  1. Woonkamer concept
  2. Filmkamer concept

In het midden van de stand konden we direct aan tafel om uitgebreid uitleg te geven over diverse inhoudelijke zaken zoals bijvoorbeeld akoestiek.

Lichtenmeubels uit Amsterdam heeft met meubilair en mooie design accessoires gezorgd dat de stand de juiste warme uitstraling heeft gekregen. Zo werd een beter beeld gecreëerd van hoe het bij u thuis zou kunnen zijn.

Tijdens de opbouw van de stand werden we geholpen door Tecmo Team. De stand werd behangen en prachtig afgewerkt.

Beurs Eigen Huis Opbouwdag 1 Beurs Eigen Huis Opbouwdag 2

De beursdagen

Omdat we nog niet eerder hadden meegedaan aan deze beurs , wisten we niet goed wat we konden verwachten. Natuurlijk hadden we onderzocht of Beurs Eigen Huis zou aansluiten op onze doelgroep maar dat moet wel nog even blijken.

Vanaf het moment dat de deuren geopend werden, wisten de bezoekers onze stand goed te vinden. Ons Art SoundScreen was een Eye-catcher waar mensen bij bleven staan. Men was benieuwd naar de werking van het scherm en dit werd automatisch vertaald naar eigen thuis situatie. Voor ons was dit het teken dat dit het juiste moment was en dat ons verhaal klopt. In plaats van een zwart televisiescherm in uw woonkamer, kunst aan de muur. Waarmee je ook op de hoogste kwaliteit televisie, films of series kan kijken.

Beurs Eigen Huis 1 Beurs Eigen Huis 2

We kunnen stellen dat…

Er is een groeiende vraag naar thuisbioscopen in het algemeen en onze woonkamer 2.0 concepten in het bijzonder. We hebben de productie van de schermen opgevoerd en we zijn op zoek naar meer system integrators. We kunnen dus stellen we voor veel mensen een prachtige oplossing hebben om de woonkamer te upgrade naar een next level; Woonkamer 2.0.

Beurs Eigen Huis 3

Wilt u meer weten over Beurs Eigen Huis of
bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?